Månadsuppdatering från styrelsen

Vi kommer försöka hålla er uppdaterade både via utskick men även via vår hemsida med löpande arbete om vad styrelsen gör.

Just nu är fokus för styrelsen fortsatt arbete med att bygga upp rutiner och skapa en god administrativ miljö, något som inte funnits tidigare. Vi arbetar långsiktigt och vill att framtida styrelser lätt ska kunna ta över och hitta vårt tidigare arbete.
Vi arbetar även med utbildning och de flesta i styrelsen kommer gå på ett flertalet kurser som Bostadsrätterna arrangerar. Samtliga i styrelsen kommer även gå en e-utbildning från SBC.


Vi jobbar också fortsatt med GDPR där vi precis fastslagit en policy samt även håller på att ta in medgivande från er i föreningen. Har du glömt lämna in ditt medgivande så gör det så fort som möjligt.

Arbetet fortsätter även med installationen av fiber där mer information kommer inom kort.

Styreslen tog även ett vitkgit beslut nu under augusti månad och det är val av leverantörer av ny underhållsplan. Valet föll på Sustend och vi jobbar nu med att boka in en tid för besiktning av våra fastigheter. De nya underhållsplanen kommer vara i 30 år.